Sammenslutningen af Sports- og Lystfiskeriforeninger
ved Lindenborg Å

Dagkort og frit fiskeri i Lindenborg Å

 


Som gæst ved Lindenborg Å har du mulighed for enkelte steder at købe dagkort til åen. Lindenborg Å har traditionelt ry for at være lidt lukket vand for andre end de indviede, men der er da et par muligheder. Kommer du som gæst langvejsfra, kan der være behov for en overnatningsmulighed. Der er rigtig mange i Himmerland, her er bare nævnt et håndfuld nær fiskevandet.

Endelig tilbyder Naturstyrelsen Himmerland frit fiskeri på 2 strækninger af åen nedenfor Rebild Bakker.


Dagkort


Støvring Lystfiskeriforening sælger dagkort til åens øvre del, fra Rebild til lidt nedenfor jernbanebroerne (med enkelte afbræk – følg linket og se deres kort). Her er mulighed for at fiske i noget af Himmerlands flotteste natur, med udsigt til Rebild Bakker og Rold Skov. Foreningen stiller to kontaktpersoner til rådighed, hvis der skulle opstå spørgsmål til fiskeriet – se navn og telefonnummer på foreningens hjemmeside. Fiskekort kan købes direkte på nettet.
 


Håls Brogård, Flamstedvej 125, (vest for Håls) sælger dagkort til ca. 1½ km af Lindenborg Å. Strækningen starter ved Håls Bro og ligger på nordsiden af åen, nedstrøms for broen. Hvis du ikke træffer nogen hjemme på gården, smider du en kuvert med beløbet (40 kr / dag) ind af brevsprækken med dit bilnummer på (eller navn hvis du er på cykel, til fods eller på hesteryg).


Frit fiskeri


Naturstyrelsen Aalborg, Himmerland har udlagt 2 strækninger af Lindenborg Å i Gravlevdalen som frit fiskeri for offentligheden. Det eneste der kræves er et gyldigt fisketegn. Den ene strækning ligger umiddelbart nedstrøms Nybro (vejen mellem Rebild og Gravlev), den anden nedstrøms Gravlev sø. Strækningerne har en samlet bredlængde på ca. 1½ km. 


Overnatning


Rebild Vandrerhjem

Safari Camping Rebild

Rold Storkro

Shell Motel Støvring

Bed and breakfast Skørping/Støvring (3)

Primitiv lejrplads i Lundby Krat (4 shelters)


 

TIL FORSIDE